Customer service BIKEBEAST®

Telefoon: +31 24 66 36 887  | E-mail: products@BIKEBEAST.nl

Hoe plaats ik een bestelling bij BIKEBEAST®?


Volg gemakkelijk het bestelproces op de website. Bij de verschillende producten vind je deze eenvoudig middels het volgen van de BUY NOW! button. Het bestelproces leidt je zorgeloos door de verschillende stappen heen. Je bestelt daarmee jouw producten exact zoals je deze wenst.

Maak een eigen account aan
Jouw eigen account maak je gemakkelijk aan in het bestelproces door te klikken op 'Sign in to use address book'. Je ontvangt dan een Sign-In Link waarmee je jouw account kunt aanmaken. Voor toekomstige bestellingen en een snellere checkout is dit prettig. Mocht je later nog iets willen bijbestellen, dan hoef je jouw gegevens niet nogmaals in te vullen.

Zakelijk bestellen
Wil je regelmatig gaan bestellen via jouw bedrijf, neem dan contact op met één van onze accountmanagers. We kunnen de diverse mogelijkheden toelichten.

 


 

Betalingsmogelijkheden

 

Je kunt eenvoudig kiezen hoe je wilt betalen om de producten uit jouw winkelwagen te bestellen. We bieden de volgende betalingsmogelijkheden aan:

 

 

1. iDEAL (NL)

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in de jouw vertrouwde betaalomgeving op internet met de specifieke beveiligingsmethoden van je eigen bank. Als je gebruik maakt van internetbankieren kun je direct gebruik maken van iDEAL. Je kunt alleen met iDEAL afrekenen als je een Nederlandse bankrekening hebt. Betalen via iDEAL is GRATIS.

2. PayPal

Met een PayPal account kun je eenvoudig betalen. Met je emailadres en een wachtwoord log je in op je persoonlijke PayPal omgeving. Met één klik kun je de betaling uitvoeren. Het bedrag wordt afgeschreven van je PayPal rekening, je bankrekening of creditcard. Wij ontvangen automatisch bericht van PayPal dat de betaling is verricht. Betalen via PayPal is GRATIS. 

 

3. Achteraf betalen via Factuur

Na bestelling wordt je order gereed gemaakt en verzonden. De factuur dien je binnen 3 dagen na ontvangst van de bestelde producten voldaan te hebben. Dit kun je doen door het totaalbedrag van de factuur onder vermelding van het ordernummer over te maken op bankrekeningnummer IBAN NL73 RABO 0330 8701 06 ten name van V.O.F. Lagusski.

 

 


 

Verzending en levertijd


De verzendkosten binnen Nederland of naar België zijn afhankelijk van het gewicht en het type product. Tijdens de check-out wordt exact aangegeven welk verzendbedrag voor jouw bestelling van toepassing is.

 

Als de producten die je hebt besteld voorradig zijn, houd dan rekening met de volgende levertijden:

 

Levertijden per land

Nederland    2-3 werkdagen

België             3-5 werkdagen

 

Mocht een product onverhoopt toch niet voorradig zijn, dan zullen we je hierover zo spoedig mogelijk informeren en de verwachte levertijd afgeven. Mocht je om deze reden besluiten af te zien van de aankoop, dan zullen we dit uiteraard respecteren.